El Club Esportiu Fundació Creu Groga trenca la mala ratxa de resultats contra el CN Reus Ploms

Feb
12

El Club Esportiu Fundació Creu Groga trenca la mala ratxa de resultats contra el CN Reus Ploms

Els calellencs s’imposen (sense sorpreses) a la piscina del Crol Centre de Calella.

L’equip del Club Esportiu Fundació Creu Groga afrontaven el primer partit de l’any a Calella contra un rival que estava a només 1 punt a la taula. Els homes de Dani Roma han plantejat un partit amb una bona defensa i un joc d’atac calmat sense precipitacions. Tots els xuts reusencs s’han topat amb un inspirat Oriol Martí. El primer parcial ha acabat amb 1-0 amb el gol de Dani Muñoz “Fito” de falta.

El segon parcial ha sigut més intens, els reusencs han començat a estar encertats des de la boia i han aprofitat les badades calellenques. Els 3 gols calellencs han estat obra d’Adrià Jiménez amb un xut botant, Dani Muñoz després d’un rebot molt lluitat a la boia i de Marc Palomino que s’ha lluït amb un xut a l’escaire pel pal curt des de 5 metres.

El tercer parcial ha sigut el millor dels calellencs, els de Roma han imposat el seu físic i una contra ben aprofitada per Julio a passada de Fito ha posat el 5-3. Novament Julio faria el 6-3 amb una bona definició després de l’exclusió temporal del porter reusenc. Aleix Aguilar tancava molt bé la porteria i la deixaria a zero en aquest parcial. La bona dinàmica seguia pels calellencs i Sanchez faria el 7-3 amb un xut que s’empassa el porter reusenc.

El darrer i últim parcial començava amb 7-3, molt a favor dels calellencs. Adrià Jiménez faria el 8-3 amb un xut a l’escaire. Els de Roma s’han començat a relaxar i han tingut una gran quantitat d’errors que els reusencs han aprofitat per fer 4 gols, l’últim d’ells a 1 minut 40 del final. Tot i el gran patiment, sense sorpreses els calellencs s’han endut l’importantíssim duel al Crol Centre Calella.

De l’equip de Roma han jugat: Aleix Aguilar, Jordi, Sergi Vila, Adrià Jiménez (2), Fito (2), Rubén, Txema, Sanchez (1), Julio (2), Joel, Marc Palomino (1), Tom i Oriol Martí (p).

El proper dissabte el Club Esportiu Fundació Creu Groga es desplacen a Sant Pere de Ribes per enfrontar-se al Club Waterpolo Garraf.

Parcials: 1-0/ 3-3/3-0/1-4

CEF CREU GROGA 8
CN REUS PLOMS 7