Equip

Ester

Ester Corrales

Directora assistencial a la Fundació Creu Groga

L’Ester Corrales és llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelonoa, a la Unitat docent de la Vall d’Hebron. Especialitzada en Pediatria i les seves àrees. Ha treballat a l’Hospital Sant Joan de Deu, Hospital de Blanes i Hospital de Calella com a adjunta de pediatria.

Actualment és directora assistencial i adjunta de pediatria al Centre Mèdic Creu Groga.

Gemma

Gemma Vera

Coordinadora de la Fundació Creu Groga

La Gemma Vera, és graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. També és Educadora emocional,  especialitzada en implementar i observar el mètode PRPS ( Programa de Responsabilitat Personal i Social ) per l’ISSO ( International Sociological Sport Observatory ) . Màster de Neurorehabilitació.

Des del 2016 que està treballant al departament de rehabilitació física de Centre Mèdic Creu Groga També és coordinadora de la Fundació Creu Groga, implementadora del Programa de Responsabilitat Personal i Social, i observadora d’aquest.

Xavi

Xavi Costa

Psicòleg, implementador, formador i observador per escoles a la Fundació Creu Groga 

En Xavier Costa és Psicòleg Sanitari especialista infanto juvenil i Pedagog. Professor de la Universitat Oberta de Catalunya. Observador i formador en el mètode PRPS especialitzat en didàctica pedagògica ( Programa de Responsabilitat Personal i Social ) per l’ISSO (International Sociological Sport Observatory). Màster en drogodependències. Postgrau en trastorns de la conducta. Postgrau en trastorns de l’aprenentatge i Postgrau en trastorns d’atenció i hiperactivitat.

Des del 2017 que està treballant com a implementador, formador i observador per escoles a la Fundació Creu Groga, aplicant el PRPS en infants i adolescents. Formador en processos pedagògics i emocionals a l’aula.

Marc

Marc Guaita

Relacions Institucionals i entrenador waterpolo a la Fundació Creu Groga

En Marc Guaita és monitor i entrenador nacional de natació. Ha cursat estudis d’INEF i màsters en administració i direcció, com també en coordinació d’instal·lacions privades i municipals. Ex-esportista d’èlit, ha competit en l’àmbit professional durant 12 temporades. Membre de la selecció espanyola de waterpolo en categories de formació i en l’absoluta.

Ha treballant en moltes entitats i empreses esportives. Ha col·laborat en programes de ràdio en diferents cadenes d’àmbit nacional.

Va ser regidor de l’Ajuntament de Montgat (2011-2015) portant les regidories d’esports i participació ciutadana.

Des de l’any 2016 coordina l’Sport Area Centre de Calella. Des de l’any 2017 que és l’encarregat de les relacions institucionals de la Fundació Creu Groga. També exerceix tasques d’entrenador de waterpolo dels grups aleví i infantil, implementant el Programa de Responsabilitat Personal i Social.